Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, după atacul terorist din Viena: „Răspunsul Europei va fi opus celui vizat de terorism”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a reacţionat după atacul terorist din Viena
Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a reacţionat după atacul terorist din Viena

Primarul Timişoarei, germanul Dominic Fritz, a reacţionat după atacul terorist din Viena, unde patru civili au fost ucişi de terorişti.

„Sunt solidar cu vienezii şi cu primarul Vienei, Michael Ludwig. M-a mâhnit vestea teribilă a atentatului concertat de ieri seară, de pe străzile oraşului de care istoria Timişoarei este legată şi pe care îl îndrăgim atât de mulţi timişoreni. Toate atacurile teroriste ne înfurie prin laşitatea şi barbaria lor - însă cu atât mai mult acum, când întreaga lume este unită în solidaritatea luptei cu pandemia”, a scris, Facebook, primarul Timişoarei, oraş supranumit şi „mica Vienă”. 

Primarul Timişoarei a arătat că răspunul Europei la atacul terorist din Viena va fi ferm, dar în spiritul valorilor europene. „Ca întotdeauna, însă, răspunsul Europei la terorism va fi opus celui vizat de actul terorist. Răspundem necedând urii, răspundem necedând panicii, răspundem fiind fermi în solidaritate şi apărând valorile noastre de libertate şi respect. Suntem, cu toată inima, alături de familiile celor căzuţi victime acestui act obscen. Bleib stark, Wien! Timişoara steht hinter dir!”, a mai scris Dominic Fritz pe Facebook.

Vă mai recomandăm:

 

„Bicicliştii răi“ au ajuns la conducerea Timişoarei. Promit sfârşitul epocii bordurilor de pe pistele de biciclete
 

O nouă premieră la Timişoara. Un spaniol a intrat în Consiliul Local şi va face echipă cu germanul Dominic Fritz

Primarul român din Germania, în oglindă cu neamţul ales la Timişoara. „Au spus şi despre mine că sunt neomarxist”

VIDEO Vocea fabuloasă a noului primar al Timişoarei. Dominic Fritz îl bate pe Nicolae Robu şi la cântat

VIDEO Dominic Fritz, primarul german al Timişoarei: Un oraş european a ales un primar european

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite