Primarul Dominic Fritz cere verificarea instalaţiilor de oxigen şi a celor electrice din spitalele Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dominic Fritz
Dominic Fritz

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, s-a arătat şocat şi întristat de incendiul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piaţa Neamţ.

Dominic Fritz a transmis un mesaj pe Facebook după incendiul de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ. Primarul Timişoarei se arată şocat şi întristat de cele întâmplate, dar a anunţat că a vorbit cu directorii spitalelor din Timişoara care aparţin primăriei, pentru a se face unele verificări. 

 „Sunt şocat şi întristat de incendiul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ - cu atât mai mult în acest an pandemic ce nu ne-a scutit de suferinţe şi pierderi de vieţi omeneşti. Sunt cu toată inima alături de familiile celor ce şi-au pierdut viaţa şi a celor care acum se află în stare gravă.  

Am vorbit în seara asta cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei şi le-am cerut să se verifice mâine şi poimâine, cu sprijinul ISU, buna funcţionare a instalaţiilor de oxigen şi a celor electrice, dar şi a procedurilor de intervenţie în caz de incendiu. Pacienţii şi cadrele medicale trebuie să fie în siguranţă, pentru ca toate puterile lor să se poată concentra pe lupta cu virusul care a produs deja prea multă durere. 

Nemţeni, timişorenii sunt cu voi”, a transmis Dominic Fritz, pe Facebook. 

Vă mai recomandăm:


Zece morţi la secţia ATI din Piatra Neamţ în urma unui incendiu. Medicul de gardă, rănit grav după ce a suferit arsuri, va fi transferat duminică în Belgia FOTO VIDEO
 

Primele imagini din secţia ATI de la Piatra Neamţ cuprinsă de flăcări
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite