Primăria insistă pentru modificarea regulamentului Telpark. Eşti de acord?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telpark Timisoara este implementat şi la Reşiţa
Telpark Timisoara este implementat şi la Reşiţa

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au încercat în repetate rânduri să modifice regulamentul de parcare din Timişoara, dar fără niciun rezultat. Viceprimarul Adrian Orza anunţă că propunerea va fi repusă pe tapet şi vizează staţionarea din zona pieţelor.

Viceprimarul Adrian Orza susţine că regulamentul de parcare în zona pieţelor trebuie modificat pentru a stopa fenomenul de transformare a parcărilor în depozite pentru comercianţi. „O propunere pe care o susţin eu este limitarea accesului în zona pieţelor la două ore. Trebuie să aibă pieţarii acces să-şi desfăşoare activitatea, dar nu trebuie să transforme parcarea în depozit pentru a putea parca şi cei care vin la cumpărături”, a spus viceprimarul Adrian Orza.

O astfel de propunere a mai fost făcută, dar de fiecare dată Consiliul Local a amânat luarea unei decizii. „Se cam propune retragerea de fiecare dată. Cred că e şi o chestiune politică pentru că Telparkul acesta nu poate fi iubit, dar poate fi modificat şi folosit pozitiv pentru rezolvarea anumitor probleme în trafic”, a mai spus viceprimarul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite