Pret a Manger a primit 19 amenzi pentru că vinde băuturi alcoolice în Complexul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pret a Manger din Complexul Studenţesc
Pret a Manger din Complexul Studenţesc

Poliţia Locală a întocmit a 19-a sancţiune pentru patronii fast food-ului Pret a Manger din Complexul Studenţesc, pentru vânzare de băuturi alcoolice, interzisă prin HCL 192/2012.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au participat, la solicitarea poliţiştilor din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar Timişoara, la o nouă acţiune în campusul universitar.


Pe lângă alte aspecte vizate, poliţiştii locali au acţionat în special pe linie comercială şi pentru  a stabili dacă societăţile care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul Campusului Universitar respectă prevederile legale. 

Conform unui comunicat transmis de Poliţia Locală, localul Pret a Manger continuă să sfideze legea şi pune în vânzare băuturi alcoolice deşi acest lucru este interzis în Complexul Studenţesc, prin HCL 192/2012.
 

Societatea comercială Illinois Com SRL a fost sancţionată cu amendă de 2.500 lei, ajungând astfel la sancţiunea cu numărul 19. 
 

Alte două societăţi comerciale, clubul Happy şi Paradisul Piraţilor, au fost sancţionate cu câte 500 lei conform aceleiaşi hotărâri de Consiliu Local deoarece nu au respectat prevederile legate de orarul de funcţionare. 

Patronul fast food-ului Pret a Manger, care funcţionează în Complexul Studenţesc, este o mai veche conştiinţă a celor de la Primărie. Acesta s-a gândit să mai scoată ceva bani de la primărie, având o hotărâre judecătorească, prin care cere daune pentru că studenţii au folosit alea amenajată în faţa restaurantului. Enervat de atitudinea proprietarilor, primarul Nicolae Robu s-a dus personal în complex, să caute soluţii sunt pentru realizarea unei alei paralele cu cea din faţa restaurantului. 


Citeşte şi:
 

Patronul unui fast food a pus taxă pe o alee din Complexul Studenţesc din Timişoara GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite