Poliţiştii au făcut percheziţii în Timiş, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe percheziții au avut loc, duminică, în zona orașului Deta din județul Timiș, la persoane suspectate de contrabandă cu țigări, acţiunea având loc în urma incidentului în care un presupus contrabandist sârb a fost împuşcat mortal de către poliţiştii de frontieră.

CITESTE MAI MULT:

Poliţiştii de frontieră au împuşcat mortal un cetăţean sârb suspectat că trafica ţigări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Iasmina Maghiar, mai multe percheziții au avut loc în localități aflate în apropierea orașului Deta din județul Timiș, la persoane suspectate că se ocupă cu contrabanda de țigări între Serbia și România.

Maghiar a preizat că în acest caz procurorii au emis zece mandate de aducere.

Perchezițiile au avut loc în urma incidentului în care polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un cetăţean sârb suspectat de contrabandă cu țigări, împușcându-l mortal.

Duminică la prânz, poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au împuşcat mortal un bărbat de cetăţenie sârbă, suspectat că trafica ţigări, alături de un alt bărbat, cei doi fiind prinşi în apropierea localităţii Toager, pe fâşia dintre România şi Serbia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Iasmina Maghiar, declara că poliţiştii de frontieră aflaţi în apropierea localităţii Toager au observat, duminică la prânz, pe fâşia dintre România şi Serbia, două persoane care transportau colete cu ţigări de contrabandă. Una dintre acestea a fost reţinută, însă cea de-a doua nu s-a oprit la somaţiile poliţiştilor de frontieră.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite