Poliţist local agresat de un cetăţean cu „spirit civic”. Bărbatul a intervenit în favoarea unui şofer de TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a vrut să le dea o lecţie poliţiştilor locali care au amendat un şofer de TIR FOTO Pressalert
Bărbatul a vrut să le dea o lecţie poliţiştilor locali care au amendat un şofer de TIR FOTO Pressalert

Un poliţist local din Timişoara a fost agresat de un cetăţean cu „spirit civic”, care a intervenit în favoarea unui şofer de TIR care a intrat într-o zonă interzisă.

Un bărbat nemulţumit că Poliţia Locală Timişoara îl amendează pe un şofer de TIR care a intrat cu camionul într-o zonă interzisă a ajuns să îl agreseze pe poliţistul local aflat în timpul serviciului. Potrivit pressalert.ro, incidentul s-a petrecut în zona fântânii de la Punctele Cardinale.

Sursa citată arată că în timp ce poliţiştii locali i-au cerut actele şoferului care a intrat cu camionul într-o zonă cu tonaj restricţionat, un bărbat a intervenit cerându-le poliţiştilor să lase contravenientul în pace. Potrivit pressalert.ro, bărbatul a devenit violent şi l-a lovit pe poliţist cu piciorul în stomac.

„Vă omor. Şpreiati om cu cancer? Cretinilor, criminalilor. Nu te uit cât trăiesc, gunoiule. Te prind, f…-n gură şi îţi rup gâtul. Ascultă de mine. (…) Te ţin minte. Nu te iert”, a strigat bărbatul. Bărbatul cu spirit civic i-a spus şoferului de TIR că dacă era în locul său nu s-ar fi oprit. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Amendă de 7.000 de lei pentru şmecherul cu Mercedes care a scuipat şi a înjurat un pieton care-i stătea în cale

Un poliţist de frontieră rupt de beat a urcat la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit un autobuz VIDEO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite