Paşi pentru modernizarea şoselei care leagă Timişoara şi Moşniţa Nouă. Sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete şi iluminat public pe întreg traseul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul Timişoara-Moşniţa Nouă FOTO Facebook/Consiliul Judeţean Timiş
Drumul Timişoara-Moşniţa Nouă FOTO Facebook/Consiliul Judeţean Timiş

Drumul va fi modernizat şi lărgit pe o lungime de 4.1 km. Conform documentaţiei, termenul de execuţie maxim acceptat este de nouă luni. Data limită pentru depunerea ofertelor este 12 august.

Una dintre cele mai importante investiţii ale Consiliului Judeţean pentru timişoreni şi timişeni a intrat în linie dreaptă. Lărgirea la patru benzi a drumului judeţean Timişoara - Moşniţa Nouă a fost publicată pe Sistemul electronic de achiziţii publice.

Lucrarea are o valoare estimată de 30.000.000 lei, fără TVA, fondurile necesare fiind asigurate din bugetul Consiliului Judeţean, cât şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală - PNDL.

Vor fi realizate sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete şi iluminat public pe întreg traseul.

În plus, vor fi plantaţi peste 1000 de arbori şi se vor amenaja accese către străzile laterale şi rigole de scurgere a apelor pe ambele părţi ale drumului.

De asemenea, lucrarea prevede atât alveole pentru staţionarea autovehiculelor, cât şi staţii pentru transportul în comun.

Drumul va fi modernizat şi lărgit pe o lungime de 4.1 kilometri. Conform documentaţiei, termenul de execuţie maxim acceptat este de nouă luni.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 12 august, au anunţat cei de la Consiliul Judeţean Timiş.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite