O profesoară din Timişoara a chemat mascaţii pentru că a auzit fantome la uşa ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a auzit toată noaptea bubuituri la uşa imobilului în care locuieşte, un cadru didactic a reuşit să îi mobilizeze pe mascaţi şi alte câteva echipaje de poliţie în urmărirea unor persoane necunoscute care îi doreau răul. După o oră de căutări fără succes, femeia i-a alertat, din nou, pe oamenii legii că viaţa îi este pusă în pericol.

Agitaţie mare, la miez de noaptea, în partea de nord a oraşului de pe Bega. O timişoreancă, profesoară la Liceul Lenau, a sunat de mai multe ori la 112 pentru a anunţa că mai multe persoane necunoscute se pregătesc să intre cu forţa în locuinţa ei. Femeia auzea cum uşa de la imobilul în care locuia era pregătit să fie scos din ţâţâni. Conform declaraţiei de la telefon, huliganii loveau uşa de la intrare atât cu mâinele, cât şi picioarele, încât zgomotul rezultat o scotea din minţi pe victimă.

Cu gândul că viaţa profesoara chiar putea fi pusă în pericol, oamenii legii au plecat în goană spre locuinţa cadrului didactic. Mai multe echipaje au blocat strada pentru prinderea suspecţilor, doar că fapta anunţată la telefon nu s-a regăsit şi în realitate.

După câteva minute, profesoara a revenit la 112 anunţând că zgomotele sunt şi mai puternice. Femeia a fost atât de convingătoare, încât şi un echipaj de mascaţi a fost trimis la faţa locului. Degeaba au mai blocat strada încă o dată, pentru că persoanele care tulburau somnul cadrului didactic nu au fost de găsit.

Oamenii legii au găsit o posibilă explicaţie pentru sunetele pe care profesoara susţinea că le aude din casă. Poliţiştii au descoperit mai mulţi câini care erau ţinuţi în curtea imobilului, iar aceştia loveau uşa de acces atunci când cineva se apropia de casă. Sfatul adresat de poliţişti către aşa-zisa victimă a fost să îşi lege patrupedele. În acelaşi timp i-au reamintit doamnei că alerta falsă se pedepseşte cu o amendă drastică, mai ales că şi mascaţii au fost puşi pe jar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite