Monstrul din Jimbolia nu a minţit. Înainte de a ucide fetiţa de 10 ani, a agresat-o cu degetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a deflorat-o cu degetul, Andrei Gyarmati a sugrumat-o cu antebraţul pe Monika Ludwig, în vârstă de doar 10 ani. Aceasta este declaraţia monstrului din Jimbolia în faţa poliţiştilor, iar spusele lui sunt confirmate de medicii legişti.

"Potrivit rezultatelor preliminarii ale medicilor legişti, nu s-a consumat un act sexual propriu zis între cei doi. Bărbatul a deflorat-o pe micuţă cu degetul, după care a sugrumat-o cu antebraţul", ne-au declarat surse din rândul anchetatorilor. Aceştia au luat în calcul şi varianta că individul ar fi putut să întreţină raporturi sexuale cu fetiţa. Andrei Gyarmati a declarat în faţa oamenilor legii că a omorât-o pe copilă pentru că s-a speriat că aceasta sângera.

Ucigaşul care a violat, omorât şi aruncat în canal o fetiţă de 10 ani a dormit în casa ei după crimă

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

Monika Ludwig, aflată la bunicii ei, în Jimbolia, a fost căutată săptămâna trecută timp de trei zile, de rude şi poliţişti, după ce a dispărut fără urmă. Duminică dimineaţa ea a fost găsită moartă, într-un canal. Înainte de a o ucide, criminalul a batjocorit-o. Individul în vârstă de 40 de ani se află în prezent după gratii şi riscă ani buni de puşcărie.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

"Bărbatul va fi cercetat pentru omor deosebit de grav şi viol în formă agravantă. Pedeapsa pentru omor deosebit de grav este de la 15 la 25 de ani, iar cea pentru viol în formă agravantă de la 15 la 18 ani", ne-a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Monstru la 16 ani: adolescent reţinut pentru că şi-a violat patru nepoate - cea mai mică dintre victime are cinci ani

Pedofilul de 16 ani care a violat trei fete: patru ani de puşcărie-sentinţă definitivă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite