Monstrul care a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare preventivă a individului care a comis cea mai oribilă crimă din acest an. După ce a batjocorit o fetiţă de 10 ani, monstrul a omorât-o pe micuţă şi a abandonat-o într-un canal din Jimbolia.

Andrei Gyarmati, de 40 de ani, se află la Bucureşti, la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se face expertiza medico-legală psihiatrică. Judecătorii de la Tribunalul Timiş au analizat în lipsa lui, însă în prezenţa avocatului său din oficiu, cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile. Procurorii nu au finalizat încă rechizitoriul individului, însă au stabilit că punerea în libertate a acestuia ar reprezenta un real pericol social. În urma expertizei de la Bucureşti se va stabili dacă individul a acţionat sau nu cu discernământ.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

Micuţa de doar 10 ani care a căzut în mâinile monstrului se afla la bunicii ei din Jimbolia. La mijlocul lunii iunie, după ce nu a mai ajuns acasă, rudele s-au dus la Poliţie, să reclame dispariţia. Copila a fost descoperită într-un canal din Jimbolia. Anchetatorii au reuşit să dea rapid de criminal după ce localnicii au povestit că au văzut-o ultima dată pe fetiţă pe bicicleta unui individ din Jimbolia. Luat la întrebări, acesta a recunoscut că a batjocorit-o, apoi a ucis-o şi a aruncat-o în canal. Bărbatul a deflorat-o cu degetul şi s-a speriat în momentul în care fetiţa a început să sângereze.

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite