Monstrul care a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a fost dus la Jilava pentru expertiza psihiatrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii vor să vadă dacă monstrul care luna trecută a batjocorit o fetiţă de 10 ani, apoi a ucis-o şi a abandonat-o într-un canal din Jimbolia a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Andrei Gyarmati se află în prezent în Bucureşti, la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost dus pentru o expertiză medico-legală psihiatrică. Specialiştii îi vor investiga starea psihică pentru a oferi justiţiei o probă ştiinţifică în stabilirea responsabilităţii. Astfel, în urma expertizei se va stabili dacă individul a acţionat sau nu cu discernământ.

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

Micuţa se afla la bunicii ei din Jimbolia. La mijlocul lunii iunie, după ce nu a mai ajuns acasă, rudele s-au dus la Poliţie, să reclame dispariţia. Copila a fost descoperită într-un canal din Jimbolia. Anchetatorii au reuşit să dea rapid de criminal după ce localnicii au povestit că au văzut-o ultima dată pe fetiţă pe bicicleta unui individ din Jimbolia. Luat la întrebări, acesta a recunoscut că a batjocorit-o, apoi a ucis-o şi a aruncat-o în canal. Bărbatul a deflorat-o cu degetul şi s-a speriat în momentul în care fetiţa a început să sângereze.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite