Monstrul care a violat şi ucis fetiţa de 10 de ani din Jimbolia era îndrăgostit de victimă, spun psihologii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul Monikăi Ludwig, copila de 10 de ani din Comloşu Mare, care a fost deflorată cu un deget, iar ulterior omorâtă de agresor, atrage concluzii şoc din partea psihologilor. Aceştia sunt convinşi că violatorul-criminal era îndrăgostit de fetiţa de zece ani.

Psihologii sunt convinşi Andrei Gyarmati a fost îndrăgostit de victimă şi din această cauză a fost atent să nu provoace suferinţe prea mari copilei. "E atât de simplu să violezi o copilă inocentă. Tânărul putea să găsească nenumărate moduri în care să o facă pe micuţă să sufere. El şi-a folosit degetul şi nu organul genital. Violatorul a avut la dispoziţie o serie de zile în care să acţioneze, dar a stat, a privit şi a analizat. Clar, violatorul-criminal are serioase probleme psihice", spune psihologul Diana Mateer.

Ucigaşul care a violat, omorât şi aruncat în canal o fetiţă de 10 ani a dormit în casa ei după crimă

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

Şi reputatul psiholog criminalist Tudorel Butoi confirmă scenariul, ba chiar adaugă că dragostea criminalului faţă de Monika Ludwig nu a fost programată şi că atracţia a pornit din tentativa bărbatului de a părea un om cât mai bun. "Dragostea lui a fost un paravan ca să ajungă cât mai aproape de victimă. Violul putea să fie chinuitor pentru micuţă. Cel mai probabil, criminalul a fost şocat să asocieze fata inocentă şi sângele rezultat în urma deflorării", spune Tudorel Butoi.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst : REAL STORY În România se moare şi din cauza ciclului menstrual

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite