Milionarul Romeo Dunca despre centura Timişoarei: „Nu am văzut în România o lucrare mai frumoasă”. Tu ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camioanele omului de afaceri timişorean „calcă” zilnic centura de ocolire a Timişoarei. Chiar dacă o porţiune este încă închisă traficului şi TIR-urile sunt obligate să ocolească, Romeo Dunca susţine că aşteptarea merită pentru o lucrare de calitate, fiind foarte încântat de un lucru mai mult decât normal la urma urmei.

Citeşte şi:

Centura Timişoarei este finisată la milimetru ca să fie ca-n Germania


Chiar dacă Timișoara nu are o șosea ocolitoare în adevăratul sens al cuvântului, iar sfertul de centură realizat a fost terminat în aproape zece ani de zile, omul de afaceri timișorean, milionar în top 500 Forbes, este încântat de lucrarea care s-a făcut, în special la urcarea pe centură dinspre Calea Lugojului, unde s-au plantat pomi și gazon, dându-i impresia de Germania.
 Eu nu am văzut încă în România o lucrare mai frumoasă decât aceasta, cu spaţiu verde, cu arbuşti la intrare. Parcă ar fi în Germania. Stau şi mă minunez că în România se poate face aşa ceva. Am văzut că lucrau muncitorii și sâmbăta și duminica și nu au vrut să o deschidă până nu se termina ultimele finisaje. Dacă am așteptat atâția ani de zile mai putem aștepta puțin, dar să fie o lucrare de calitate, a spus Dunca.



VEZI GALERIE FOTO

image

Firma mult lăudată, prost plătită

Milionarul bănățean nu este singurul încântat de firma de construcții care a finalizat actuala centură. La ultima sa vizită în Timișoara, fostul ministru Radu Berceanu i-a lăudat pe reprezentanții firmei care au lucrat chiar dacă plățile nu au fost făcute și s-au adunat datorii imense. De altfel, centura a fost singurul șantier care l-a mulțumit pe Berceanu.

Astăzi se face recepția lucrării

În urmă cu aproape un an s-a turnat asfaltul pe centura Timişoarei şi, chiar dacă proiectul era departe de a fi terminat, circulaţia a fost deschisă. În această vară, traficul a fost închis pentru turnarea stratului de uzură, dar a rămas neterminată porţiunea dintre Calea Lugojului şi sensul giratoriu de la aeroport. Acum a fost terminată şi această bucăţică, dar circulaţia rămâne închisă până nu se termină lucrarea în cele mai mici detalii.
 „Mâine (astăzi) se face recepţia şi comisia decide când se deschide drumul. Este o finanţare externă şi se pune în funcţiune numai când este semnată recepţia”, a spus şeful Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, Ioan Maliţa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite