Milionarul de Top 500, Ovidiu Tender, urmărit de fosta nevastă pentru două jumătăţi de vilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afaceristul, cu o avere estimată la 300 de milioane de euro, este dat în judecată de fosta soţie, care a divorţat de el în anul 2005. Ea susţine că Ovidiu Tender a încălcat o convenţie de partajare a bunurilor semnată de omul de afaceri după divorţ.

Fosta soţie a omului de afaceri Ovidiu Tender l-a dat în judecată pe acesta şi îi solicită să treacă două vile pe numele ei, aşa cum s-au înţeles la divorţ. Dana Şerban, care s-a căsătorit cu Tender în 1983, a divorţat de omul de afaceri în anul 2005. Atunci, cei doi au semnat o convenţie, dar Dana Şerban şi-a dat soţul în judecată pentru că nu s-a ţinut de cuvânt.

Acum, la cinci ani după pronunţarea divorţului, Dana Şerban a apelat la Judecătoria Timişoara. Femeia cere judecătorilor să-l oblige pe fostul ei soţ să treacă doar pe numele ei două imobile pe care cei doi încă le deţin împreună în acte: o vilă din Timişoara şi o casă de vacanţă aflată în apropierea lacului Surduc, din judeţul Timiş.

Fosta soţie a lui Ovidiu Tender susţine că a semnat o convenţie cu soţul ei, în 2005, prin care el se obliga să-i dea o vila şi casa de vacanţă, în termen de maxim trei ani de semnarea documentului,  în timp ce Ovidiu Tender rămânea cu o altă vilă, aflată în zona rezidenţială a Timişoarei.  După cinci ani, Ovidiu Tender nu şi-a respectat promisiunea, spune fosta soţie.

„Ne-am înţeles să folosesc bunurile, casa din Timi;oara şi casa de vacanţă din Surduc, în mod exclusiv, urmând să efectueze documentele de împărţeală a acestora în termen de trei ani de la data semnării convenţiei", se arată în plângerea depusă de Dana Şerban la dosarul de partaj de bunuri comune, primul termen de judecată fiind programat în luna martie la Judecătoria Timişoara.

Omul de afaceri Ovidiu Tender nu a fost disponibil pentru a-şi spune punctul de vedere.

Potrivit Top 500 Forbes din 2010, omul de afaceri timişorean Ovidiu Tender se află pe locul 15 în rândul milionarilor din România, cu o avere estimată la aproximativ 300 de milioane de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite