Mai mult de jumătate de tonă de artificii şi petarde confiscate de poliţiştii timişeni de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română a desfăşurat, pe perioada sărbătorilor de iarnă, o acţiune numită „Foc de Artificii 2013”, menită să prevină evenimentele nedorite cauzate de nerespectarea legilor în ceea ce privelte articolele pirotehnice. În Timiş au fost confiscate 680 de kilograme de astfel de produse.

Articolele pirotehnice, în valoare de 20.000 de lei, au fost confiscate în perioada 20 noiembrie 2013 - 8 ianuarie 2014, acţiunile de control şi verificare fiind realizare de poliţiştii timişeni, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Cu această ocazie, au fost efectuate 56 de controale, atât la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, cât şi activităţi specifice structurilor de ordine publică în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale. În urma controalelor, poliţiştii au constatat 34 de infracţiuni, efectuându-se cercetări faţă de tot atâtea persoane.

În această perioadă, poliţiştii din Timiş nu au înregistrat nici o persoană vătămată în urma utilizării articolelor pirotehnice.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Sârbii din Timişoara au aprins „badnjakul“ în curtea bisericilor. Începe sărbătoarea Crăciunului după calendarul vechi

Penalităţi de aproximativ 2,7 milioane de lei în Timiş, în domeniul panificaţiei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite