Lecţii de sănătate în şcolile din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au identificat punctele slabe ale instituţiei în care învaţă
Tinerii au identificat punctele slabe ale instituţiei în care învaţă

Caravana educaţională de film pe teme de sănătate, GeneraţiaS, prima de acest gen, se opreşte astăzi la Timişoara. Elevii ţi studenţii timişoreni au ocazia să afle, în cadrul unor proiecţii de film, despre cum să-şi îngrijească pielea sau despre cum să mănânce sănătos.

Caravana GeneraţiaS a programat două opriri în capitala Banatului. Prima proiecţie va avea loc la Colegiul Naţional Bănăţean, în Sala de Festivităţi, între ora 13.00 şi 14.00. Apoi, studenţii curioşi vor putea viziona şi ei filmul educaţional în Sala "Georgeta Lupuţiu" a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş", de la ora 16.00. temele principale ale prezentărilor sunt dermatologia şi nutriţia, subiecte prezentate de către specialiştii prezenţi la evenimentul de astăzi. La finalul proiecţiilor, tinerii vor putea discuta pe temele anunţate.

Şcoala de un milion de euro de la ţară: clase ca în Occident şi after-school gratuit (GALERIE FOTO)

Jonglerii şi lecţii de chitară pentru micuţi

Unul dintre obiectivele proiectului este acela de a atrage atenţia tinerilor asupra importanţei sănătăţii lor, dar şi acela de a intgra în societate persoane care suferă de maladii grave sau dizabilităţi.

Caravana GeneraţiaS face parte dintr-un proiect numit "Better Education Through Innovation". Primele proiecţii au avutloc la Bucureşti, în urmă cu două zile.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite