JUSTIŢIE Noul an începe în forţă cu două procese: dosarul mafiei imobiliare şi crima de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen şi Barabas Pal vor fi judecaţi în stare de arest preventiv
Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen şi Barabas Pal vor fi judecaţi în stare de arest preventiv

Studenţii criminali de la Medicină, Sergiu Florea şi Carmen Bejan şi-au petrecut al doilea Revelion după gratii. În acest an, cei doi pot primi o sentinţă definitivă. Tot în puşcărie şi-au petrecut Revelionul şi capii mafiei imobiliare, Ionelaş Cârpaci şi Francisc Kelemen. Ambele procese au termen în această lună.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au ajuns în arest la începutul lunii august 2009. La începutul anului 2010, cei doi au fost condamnaţi la 16 ani de închisoare, dar au făcut recurs, care se judecă la Curtea de Apel Timişoara. La ultimul termen din decembrie, avocaţii lui Carmen Bejan au cerut amânarea, iar judecătorii au stabilit următorul termen în 20 ianuarie. În 2011, Sergiu Florea şi Carmen Bejan au „şansa” de a-şi afla sentinţa finală.



Surprize în dosarul mafiei imobiliare

La ultimul termen din procesul în care sunt cercetaţi Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen, Teodora Noţingher şi ceilalţi inculpaţi, mai multe persoane implicate au cerut amânarea pentru angajarea unui apărător. De asemenea, judecătorul Florin Popescu a depus o cerere de abţinere, dar i-a fost respinsă, astfel că procesul se reia în forţă, următorul termen fiind fixat în 10 ianuarie. „Mica reformă” din Justiţie poate aduce surprize în dosarul mafiei imobiliare pentru că recunoaşterea faptelor duce la înjumătăţirea pedepsei. Teoretic, la termenul din 10 ianuarie trebuie să participe toţi cei judecaţi, inclusiv Teodora Noţingher.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au participat activ la serbările Crăciunului de după gratii
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite