Ianis Zicu: "Nu am participat niciodată la trucarea de meciuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce numele său a apărut în interceptările telefonice din dosarul interlopului timişorean Sorin Udrea, suspectat, printre altele, că a "aranjat" meciuri de fotbal din diferite eşaloane, Ianis Zicu a ţinut să lămurească lucrurile printr-un mesaj din Coreea de Sud.

Fotbalistul care a evoluat la Timişoara în 2010 şi 2011 joacă acum în Asia, la Gangwon FC. Chiar dacă a jucat doar un sezon în alb-violet, Ianis Zicu a lăsat o impresie foarte bună microbiştilor timişoreni, care îl privesc cu simpatie şi acum. Numele său apare în transcrierea unor convorbiri telefonice din "dosarul Udrea", în care fotbalistul vorbeşte, la modul general, despre fotbal şi pariuri cu cel arestat acum preventiv pentru 29 de zile.

"Am aflat despre o înregistrare telefonică de-a mea într-un dosar al unei persoane din Timişoara şi vreau să precizez următoarele: eu doar am spus ce discutau cei pasionaţi de pariuri... Lucruri şi vorbe de cancan... oameni care nu au nicio legatura cu fotbalul, doar lucruri generale. Eu niciodata nu am jucat sau nu am participat în meciuri trucate şi nici nu am ştiut sigur vreodată de meciuri aranjate, doar am auzit, ca orice om, discuţii de la TV sau din mass-media. Pe acest băiat Udrea l-am cunoscut în Timişoara, aşa cum am cunoscut şi vorbit cu foarte multe persoane din acel oraş... Niciodata nu m-a interesat ce face fiecare în viaţa privată şi cu ce se ocupă exact. Am cunoscut oameni, nu fapte sau infracţiuni. Repet, nu am nicio legătură de niciun fel, în afară de cea de cunoştinţă, şi se va demonstra acest lucru", a fost mesajul transmis de Ianis Zicu, din Coreea de Sud, pe contul său de Facebook.

Sorin Udrea, interlop cunoscut în Timişoara, a fost arestat miercuri, fiind acuzat, alături de mai mulţi locotenenţi, de contrabandă, şantaj, tâlhărie, tentativă de omor şi vătămare corporală gravă. Udrea a fost "săltat" de pe un teren de fotbal, legăturile acestuia cu lumea sportului fiind numeroase.

Citeşte şi:

Numele a doi fotbalişti celebri, în interceptările telefonice din "dosarul Udrea"

Sorin Udrea şi alţi trei locotenenţi ai săi din Timiş au fost arestaţi pentru 29 de zile

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite