Ghinion de vitezoman: la un pas să intre cu BMW-ul în pompele funebre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de BMW, în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o noapte specială. Gonind spre casă, tânărul a pierdut controlul volanului. Maşina a distrus două transformatoare ale RATT, după care maşina s-a înfipt într-o clădire ce găzduieşte o firmă de pompe funebre. Tânărul a plecat de la locul accidentului, prietenii săi fiind cei care au recuperat autoturismul.

Accidentul a avut loc azi-noapte, pe Calea Buziaşului din Timişoara. Şoferul circula din spre Piaţa Traian spre sensul giratoriu de la AEM. Cum maşina avea viteză, la trecerea peste liniile îngheţate de tramvai, şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina s-a îndreptat direct spre transformatoarele RATT, după care s-a înfipt într-o clădire. În timpul zilei, în acel loc stau călătorii care aşteaptă sosirea mijloacelor de transport în comun.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

image

Şoferul a scăpat nevătămat în urma accidentului, pe când maşina sa a fost serios avariată. În timp ce tânărul de la volan a plecat acasă, prietenii săi au fost cei responsabili cu tractarea vehicului. Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă mai bine de jumătate de oră.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite