FOTOGALERII Dramă la Jimbolia: un bărbat şi fiica sa de şase ani, găsiţi spânzuraţi în podul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane, un bărbat de 35 de ani şi fiica sa, în vârstă de şase ani, au fost găsite miercuri dimineaţă, spânzurate în podul casei în care locuiau, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului. Cei doi sunt din localitatea Jimbolia, judeţul Timiş.

Update, ora 1745

El e tatăl care şi-a omorât fiica de 6 ani şi pe urmă s-a spânzurat lângă trupul copilei! Click aici pentru imagini!

image

Update, ora 13.05

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl şi fiica sa s-au spânzurat în acelaşi timp. S-au urcat pe acelaşi scaun, şi-au pus la gât sfori pe care le-au agăţat de o grindă, după care bărbatul a dărâmat scaunul.

Update, ora 12.45

La locul tragediei au venit şi rudele tatălui. Surorile acestuia spun că sunt şocate dar în acelaşi timp dezgustate de gestul tatălui Alexandrei. "Niciodată nu ne-a spus că i-ar face rău Alexandrei. Nu îl credeam capabil de aşa ceva. El a fost în permanenţă ameninţat de bunica fetei, care nu voia decât bani de la el", spune Iulia Fiscuşan, sora bărbatului găsit miercuri spânzurat.

Rudele bărbatului dau vina pe bunică pentru ce s-a întâmplat: "Bunica nu era interesată decât de banii şi averea pe care le-a pierdut la divorţ mama fetiţei. Alexandra se afla pe locul doi".

Potrivit poliţiştilor, tragica descoperire a făcut-o bunica fetiţei, care astăzi s-a dus să o viziteze pe ea şi pe tatăl ei. Femeia şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, pentru că nu i-a găsit în casă, iar uşa de la pod era încuiată pe dinăuntru. În interior, a găsit-o pe nepoata sa şi pe tatăl acesteia spânzuraţi. Bărbatul, Romulus Fiscuşan, avea 35 de ani. Potrivit rudelor mamei fetiţei, de curând tatăl şi-a manifestat dorinţa de a pleca cu fiica lui, Alexandra, în Germania, la bunicii din partea tatălui. Mama fetiţei nu şi-a dat acordul pentru ca aceasta să iasă din ţară, de teamă ca nu cumva fostul ei soţ să rămână definitiv în străinătate cu fetiţa. Romulus Fiscuşan s-a supărat cu atât mai mult cu cât fosta lui soţie a fost plecată o bună perioadă din ţară, la muncă, în străinătate.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

"Fetei îi era foarte teamă de tată. Îi era teamă să îi iasă din cuvânt. Nu cred că tatăl o bătea dar o pedepsea atunci când nu îi făcea pe plac. Alexandra i-a spus de mai multe ori mamei că nu mai vrea să fie lăsată la tatăl ei", ne-a declarat Cristian Botici, fratele mamei.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite