FOTO Franţa, vicecampioana olimpică şi mondială, a învins România la EuroBasket 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a jucat duminică seara împotriva Franţei, în Sala Olimpia din Timişoara, la Europenele de baschet feminin. Tricolorele au fost învinse de vicecampioana mondială şi olimpică, scor 76-67.

Naţionala României a întâlnit duminică seara Franţa, în Sala Olimpia din Timişoara. Tricolorele veneau după două înfrângeri în faţa Muntenegrului şi Ucrainei, iar un rezultat bun în faţa vicecampioanei mondiale şi olimpice ar fi reprezentat o mare surpriză.

Deşi a jucat curajos şi chiar şi-a dominat în unele părţi adversarul, conducând pe tabelă la pauza mare (40-37) România a pierdut în faţa Cocoşului galic, scor final 76-67.

Ancuţa Stoenescu şi Claudia Pop au fost cele mai bune jucătoare ale României, ambele cu 14 puncte. De partea cealaltă, Paoline Salagnac şi-a ajutat echipa cu 17 puncte.

În primul meci al serii, Muntenegru a învins Ucraina cu 84-71.

Franţa şi Muntenegru s-au calificat deja pentru etapa următoare, iar România are nevoie în meciul de astăzi de o victorie la 14 puncte în faţa Cehiei pentru a se califica în faza a doua a competiţiei. Partida din Sala Olimpia se va desfăşura de la ora 21.30.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite