FOTO Autogara din Timişoara, lăsată în paragină ani de zile, trebuie renovată în cinci zile lucrătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adevărat vănător de clădiri şi construcţii lăsate în paragină, viceprimarul Traian Stoia a descoperit săptămâna aceasta, ceea ce timişorenii şi navetiştii care vin în Timişoara ştiu de ani de zile: faptul că principala autogară din oraş arată groaznic. Proprietarii autogării au termen de intrare în legalitate cinci zile lucrătoare.

La fel ca în cazul Gării de Nord din Timişoara, autogara din Iosefin este o ruşine pentru Capitala Banatului. Spaţiul care îi primeşte pe timişenii care fac zilnic naveta cu autobuzul, dar şi pe aceia veniţi din toate colţurile ţării, arată groaznic.

„Aleile pietonale şi peroanele de pe care se îmbarcă oamenii arată groaznic. Orice maşină care trece prin curte ridică nori de praf. Sunt geamuri sparte şi vitrinele nu sunt spălate de ani de zile”, a arătat viceprimarul Traian Stoia. Acesta a mai precizat că există hotărâri de Consiliu Local care îi obligă pe proprietari să întreţină spaţiul. În baza acestor hotarari, poliţiştii locali din Timişoara i-au somat pe proprietari să ia măsuri de cosmetizare a zonei în maximum cinci zile lucrătoare. Termenul fixat de poliţişti expiră luni. Până atunci, reprezentanţii Autotim trebuie să spele vitrinele clădirii, să vopsească părţile metalice şi să spele geamurile. De asemenea, în cel mai scurt timp posibil, parcarea de autobuze trebuie betonată. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite