FOTO A plecat de la pompa de benzină fără să plătească dar s-a blocat într-un sens giratoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Timişoara a fost pus pe fapte mari, marţi, la primele ore ale dimineţii. Pentru început a furat numerele de înmatriculare de pe o maşină parcată în oraş, pe care le-a pus pe BMW-ul său. Apoi s-a dus să alimenteze, fără să plătească.

Tânurl de 22 de ani s-a oprit în benzinăria LukOil de pe Calea Stan Vidrighin. Nu avea însă de gând să plătească pentru combustibil. După ce a alimentat de 200 de lei, şoferul a demarat în trombă. În urmărirea lui a plecat însă un angajat de la LukOil.

Pentru a scăpa de urmăritor, hoţul de combustibil a apăsat pe acceleraţie cât a putut şi nu a ţinut cont că urmează intersecţia din Calea Buziaşului. Acesta a zburat cu maşina în mijlocul sensului şi s-a oprit pe liniile de tramvai.

Şoferul a încercat să fugă pe jos de la locul accidentului, însă şi-a amintit că a lăsat în maşină actele şi numerele de înmatriculare reale. Când s-a întors, a fost prins de angajatul benzinăriei, care l-a ţinut până la sosirea echipajului de poliţiei.

Poliţia a început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi punerea în circulaţie a unei maşini cu numere false. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite