Fiica unei judecătoare, şantajată cu poze indecente pe Facebook, trebuie să primească 10.000 de euro daune morale. Şantajistul, condamnat cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Timiş a emis prima sentinţă într-un dosar penal în care un tânăr din Timişoara este judecat pentru că a şantajat-o pe fosta iubită, fiica unei judecătoare din Timişoara, cu poze indecente. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Timişoara.

Vlad Coşereanu, un tânăr de 19 ani din Timişoara, „săltat” de mascaţi în toamna anului trecut pentru că i-a spart contul de Facebook al fostei iubite, fiica unei judecătoare, şi a şantajat-o pe fată cu poze indecente pentru a o forţa să se întoarcă la el, a primit prima sentinţă, la Tribunalul Timiş.

Acuzat de accesul ilegal la un sistem informatic şi şantaj, tânărul a fost pus sub acuzare şi pentru pornografie infantilă, fata fiind minoră în perioada în care cei doi au avut o relaţie. Mai mult decât atât, la percheziţiile poliţiştilor ce la Crimă Organizată, acasă la Coşereanu a fost găsit şi un cartuş cu glonţ, tânărul fiind pus sub acuare şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma procesului judecat pe fond la Tribunalul Timiş, Coşereanu a fost condamnat pentru toate infracţiunile de care este acuzat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de trei ani. De asemenea, judecătorii l-au obligat pe tânăr la plata unei sume de 10.000 de euro daune morale pentru fosta iubită pe care a şantajat-o să se întoarcă la el. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. 

Obsedat de fosta iubită

Datele existente pe internet, dar şi comportamentul său arată că Vlad Coşereanu era obsedat de fiica judecătoarei din Timişoara. Pentru a-şi arăta dragostea faţă de iubita sa, Coşereanu a publicat, în iarna anului trecut, pe canalul Youtube, un filmuleţ de un minut şi zece secunde, cu o inimioară şi un drum formate din lumânări, prin care îşi exprimă sentimentele pentru “o persoană specială”. Tot în mediul mediul virtual, într-o secţiune dedicată poveştilor de dragoste de pe site-ul postului de radio Kiss FM, Coşereanu a pus mai multe fotografii în care arată povestea de iubire dintre el şi fiica judecătoarei.

Tot pe Internet, tânărul s-a arătat interesat de “câştiguri sigure la păcănele”, adică la jocuri de noroc. Este vorba de un blog care îi învaţă pe pasionaţi cum să păcălească aparatele şi cum pot să obţină până la 12.000 de euro pe lună, dintr-o “afacere reală, legală şi super-profitabilă”.  M-ar interesa şi pe mine”, a scris Vlad Coşereanu, care şi-a lăsat adresa de e-mail pentru a primii ghidul cu ajutorul căruia să poată fenta păcănelele.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite