Fanii timişoreni: „Sabău să nu dea vina pe suporteri pentru demisia sa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor de la "Poli" Timişoara a spus în mai multe rânduri că unul dintre principalele motive pentru care pleacă este relaţia rece cu tribunele, iar răspunsul suporterilor nu s-a lăsat aşteptat.

Dacă tehnicianul s-a supărat pe fanii care l-au apostrofat în ultima vreme, nici suporterii nu acceptă prea uşor vorbele tehnicianului, care în ultima etapă a fost contestat şi de galerie, care până atunci rămăsese tăcută. „Sabău n-a plecat din cauza suporterilor, fanii nu au puterea să schimbe un antrenor. A plecat pentru că n-a ştiut să gestioneze situaţiile de tensiune apărute. Fanii doar şi-au manifestat nemulţumirea, şi chiar au avut de ce să fie nemulţumiţi în ultima vreme”, a spus Ema Cernescu, unul dintre suporterii „cu greutate” din Peluza Sud.

Liderul trupei „Noi din Banat” îi recomandă fostului antrenor al echipei să caute un loc de muncă mai puţin stresant. „Dacă e ghiocel, să meargă să antrenze badminton sau png-pong sau unde crede el că nu este presiune. Avem nevoie de un antrenor care nu cedează aşa uşor”, a mai spus suporterul timişorean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite