EXCLUSIV Reconstituire în cazul fetiţei de 10 ani care a fost violată şi omorâtă. Localnicii au vrut să se răzbune pe "monstru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Monstrul" care a pângărit-o pe fată cu degetul, iar ulterior a omorât-o, s-a reîntors la locul crimei. Încătuşat, criminalul a trebuit să le arate poliţiştilor modul în care a luat zilele fetei. La reconstituire a participat şi mama Monikăi Ludwig. "Criminalul nu a avut curajul să se uite în ochii mei. Nici măcar nu mi-a spus că îi pare rău", a spus mama copilei.

Andrei Gearmaty, "monstrul" care a violat-o pe Monika Ludwig, o copilă de 10 ani, iar ulterior a omorât-o, a fost adus sub escorta poliţiei la locul crimei. Bărbatul a trebuit să le arate poliţiştilor fiecare pas pe care l-a făcut în ziua în care tânăra de 10 ani a fost ucisă. O serie de localnici s-au strâns şi ei la locul crimei pentru a vedea cum s-a produs nenorocirea. Printre ei s-a aflat şi Elisaveta Ludwig, mama copilei, care i-a cerut criminalului să spună dacă îi pare rău de nenorocirea comisă.

Mama fetiței violate, ucise şi aruncate în canal este înfundată în datorii. Femeia negocia un job, în timp ce fiica sa era ucisă

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

"Criminalul nu a avut curaj să se uite în ochii mei. Nici măcar nu mi-a spus că îi pare rău. Trebuie sa îmi spună că regretă, că ar da timpul înapoi, însă el a stat cu ochii în pământ. Nu doresc nimănui o asemenea nenorocire", a spus Elisaveta Ludwig.

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

Poliţiştii au stat tot timpul în alertă după ce localnicii, dar şi mama fetei omorâte, au încercat să pună mâna pe criminal şi să se răzbune. În continuare, psihologii sunt de părere că Andrei Gearmaty era îndrăgostit de victimă. Click aici pentru verdictul psihologilor.

Citeşte o analiză completă mâine dimineaţă în ziarul Adevărul - suplimentul de Timişoara!

Cap de ziar Adevarul Timisoara
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite