El e tatăl care şi-a omorât fiica de 6 ani şi pe urmă s-a spânzurat lângă trupul copilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimă urmată de sinucidere la Jimbolia: un tată şi-a spânzurat fiica de şase ani, după care şi-a luat şi el zilele. Bărbatului îi era frică de faptul că nu şi-ar mai putea vedea fiica din cauza fostei neveste, de care a divorţat

Sinucidere şocantă în oraşul timişean Jimbolia, unde Romulus Fiscuşan, de 35 de ani, s-a spânzurat în acelaşi timp cu fiica lui, Alexandra Fiscuşan, în vârstă de şase ani. Nimeni nu ştie exact ce a fost în capul tatălui, dar cert este că acesta şi-a urcat fiica în podul casei, a pregătit două ştreanguri şi s-a spânzurat în acelaşi timp cu odrasla.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Cert este că Romulus Fiscuşan a divorţat în urmă cu trei ani de zile de fosta nevastă, Mariana Bodici, iar instanţa de judecată a decis că ar fi indicat ca el să o crească pe micuţă, astfel că mama a primit doar drepturi de vizitare. „Fratele meu a fost un om bun. Nu a atins-o sau lovit-o vreodată pe Alexandra. O iubea ca pe ochii din cap. Fata asta era cel mai preţios lucru pe care îl avea. Era în stare de orice pentru ea. În nicio discuţie pe care am purtat-o cu el nu a menţionat posibilitatea unei sinucideri. Nici acum nu îmi vine să cred că el putea să facă una ca asta", a spus Iuliana Fiscuşan, sora tânărului.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Trupurile neînsufleţite au fost găsite în această dimineaţă de bunica din partea mamei. Femeia voia să o ducă pe Alexandra la plimbare. Bunica a intrat în casă, a verificat fiecare cameră, dar i s-a părut straniu că nu găseşte pe micuţă sau pe tatăl ei. Şi mai straniu era că becul din pod era aprins. A urcat treptele şi inima i-a stat în loc când a descoperit cele două trupuri suspendate de o verandă a podului. Bunica a fost cea care a sunat la 112 să anunţe grozăvia.

FOTOGALERII Dramă la Jimbolia: un bărbat şi fiica sa de şase ani, găsiţi spânzuraţi în podul casei

În scurt timp, la locul sinuciderii şi crimei au sosit medicii de la ambulanţă, dar aceştia nu am mai reuşit să o resusciteze pe fată sau pe tată. Poliţiştii au deschis imediat o anchetă, dar investigaţia este complicată, mai ales că rudele susţin cauze diferite pentru sinucidere.

„Am acceptat decizia instanţei ca Eci (tatăl) să rămână cu Alexandra.M-am înţeles cu el ca şi eu să o vizitez. I-am cerut să o lase cu mine pe Alexandra o lună. Mi-a spus că se mai gândeşte, nu că o omoară. Eci a fost un tată bun, un om iubitor, dar Alexandra nu merita să fie omorâtă. Avea toată viaţa în faţa ei", a spus Mariana Botici, mama îndoliată.

Pe de altă parte, rudele lui Romulus Fiscuşan spun că acesta se temea ca mama să nu dispară cu fata lui în străinătate, mai ales că în trecut Mariana Botici lucrase peste graniţă. Tot aceleaşi rude susţin că bunica din partea mamei urma să intenteze un proces pentru a cere ea custodia Alexandrei Fiscuşan.

„În acest caz s-a declanşat o anchetă. Urmează să audiem toate părţile. Cele două trupuri urmează să fie duse la autopsie pentru a se stabili ora decesului, informaţie foarte", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă la Poliţia Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite