Dominic Fritz, după victoria lui Cătălin Drulă la alegerile din USR: „Va fi vocea românilor care vor altceva în această ţară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Drulă şi Dominic Fritz
Cătălin Drulă şi Dominic Fritz

Congresul USR s-a reunit, sâmbătă, 16 iulie, într-o şedinţă online, pentru a valida rezultatul votului pentru preşedinţia partidului. Cătălin Drulă, câştigătorul detaşat al alegerilor interne, s-a întâlnit cu primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Cătălin Drulă a câştigat detaşat alegerile interne din luna iulie, obţinând 71,3 la sută din voturile membrilor USR. Drulă, deputat de Timiş, s-a întâlnit la Timişoara cu Dominic Fritz, primarul oraşului de pe Bega, pentru a trage concluziile. 

“USR va livra opoziţie adevărată. Inflaţia e scăpată de sub control, dobânzile cresc galopant, taxele se majorează şi România e în risc de sărăcie. De cealaltă parte avem România lor, a privilegiaţilor care au luat puterea politică, pentru a se hrăni pe ei şi clientela de partid. Cei care au strâns toată puterea în mâinile lor cu această supermajoritate la nivel naţional. Ei sunt cei care dau pensii speciale sau salarii nesimţite din bani publici, cei care îşi angajează rudele şi pilele de partid la stat. Aceste două partide, PNL şi PSD duc România către faliment cu toată viteza înainte”, a spus Cătălin Drulă.

Preşedintele USR nu l-a menajat nici pe timişoreanul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, cel care i-a luat locul la şefia ministerului.

“Este un exponent de bază al unei guvernări dezastru, un om căruia nu-i pasă de infrastructură. Văd cum nu face nimic şi pierde oportunităţ pentru România. A reuşit să oprească şi singurul proiect din care trăgea bani din PNRR, autostrada A3, să rezilieze şi să anuleze mai multe decât a dat în lucru, şi să căpuşeze aparatul de stat cu incompetenţi şi sinecuri de partid”, a spus Drulă. 

“Cătălin preia acest partid într-o etapă dificilă în România, va fi nu doar vocea opoziţiei, ci şi a tuturor românilor care doresc altceva în această ţară (...). Cătălin Drulă este o voce a României oneste şi corecte, o voce pentru asistenta medicală care nu acceptă şpagă, o voce pentru antreprenorii din România, pentru profesorii care încearcă, chiar dacă sistemul de educaţie este la pământ”, a spus Dominic Fritz. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi: Dominic Fritz, despre Cătălin Drulă, preşedinte interimar USR: „A dovedit că are curaj, fermitate şi mai ales rezultate“

Ministrul Transporturilor, către Drulă: „Lucrurile în România se mişcă şi fără rangă şi armate de consultanţi plătiţi pentru nimic”. Reacţia liderului USR

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite