Doi șoferi s-au luat la bătaie în mijlocul drumului, blocând circulația. Ceilalți au claxonat nervoși, dar nimeni nu a intervenit VIDEO

0
Publicat:

Doi șoferi au oprit traficul și s-au luat la bătaie, cu pumnii și picioarele, în mijlocul drumului, în Timișoara. Ceilalți șoferi au început să claxoneze când bătăușii au blocat circulația.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 27 ianuarie 2024, pe o stradă din Timișoara. Doi șoferi au oprit traficul ca să se ia la bătaie, chiar în mijlocul drumului. 

Din imaginile filmate se observă cum cei doi se îmbrâncesc, își trag pumni și palme, iar unul dintre ei cade la pământ. 

Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic FOTO: CAPTURA VIDEO
Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic FOTO: CAPTURA VIDEO

În tot acest timp, circulația a fost blocată, iar ceilalți șoferi au început să claxoneze. Nimeni nu a intervenit, însă, să aplaneze conflictul. 

Până în prezent, nimeni nu a depus plângere la poliție. 

S-au înjunghiat după discuții legate de trafic

Un scandal în trafic a avut loc recent în Capitală. Un bărbat de 33 de ani a fost înjunghiat în urma unui scandal în trafic, în Sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Poliția Capitalei a comunicat că agresiunea a avut loc în jurul orei08.30. Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16 Poliție au fost sesizați, prin sistemul 112, cu privire la scandalul din trafic, în urma căruia, un bărbat a fost agresat.

Au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 33, respectiv 35 de ani, implicați în eveniment. 

„Din primele cercetări s-a stabilit că, în urma divergențelor, bărbatul de 35 de ani i-ar fi provocat răni celuilalt, la nivelul umărului, cu un obiect tăietor-înțepător. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate", a comunicat Poliției Capitalei.

Agresorul, bărbatul de 35 de ani, a fost dus la sediul subunității pentru audieri. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite