Doi jucători testaţi în această vară de ACS Poli au semnat contracte cu echipa timişoreană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul bănăţean îşi completează lotul înaintea debutului de foc din Liga 1. Luni, un mijlocaş ofensiv şi un fundaş stânga au parafat înţelegeri cu ACS Poli. De marţi se pun în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo.

Mijlocaşul ofensiv Răzvan Moldovan (20 de ani) şi fundaşul stânga Ion Dragu (27 de ani) şi-au dat acordul pentru a evolua la ACS Poli Timişoara în următoarele două, respectiv trei sezoane. Moldovan a început fotbalul în localitatea natală, la Ungheni, a tercut pe la Academia "Gheorghe Hagi" şi a debutat ca senior la Universitatea Cluj. Moldovan este născut la Timişoara, dar s-a afirmat în fotbalul mare la CS Mioveni.

În total, ACS a păstrat în lot trei dintre jucătorii testaţi în perioada de pregătire din această vară. Pe lângă cei doi români, la Timişoara a rămas şi atacantul venezuelean Jorge Ruiz, care a semnat înaintea plecării în cantonamentul din Slovenia. În plus, în această vară au semnat cu ACS şi Cristi Scutaru, Alex Popovici, Claudiu Belu, Eduard Nicola, Nuno Claro şi Souleymane Keita. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, iar doi foşti jucători alb-violeţi, Mircea Axente şi Dorin Goga, ar putea ajunge din nou în Banat.

Altfel, de marţi vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul din prima etapă cu Dinamo Bucureşti, programat vineri, la ora 20.45. Tichetele costă 10 lei la peluze, 15 lei la Tribunele I şi II, şi 25 de lei la Tribuna 0. De asemenea, doritorii îşi pot face abonamente în continuare abonamente.

Citeşte şi:

Schimbare de preţ la abonamentele pentru meciurile ACS Poli Timişoara în Liga 1

Senegalezul Jules Souleymane Keita a semnat cu ACS Poli Timişoara

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite