Demisia, cea mai apreciată acţiune a lui Sabău în ultimele luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii timişoreni pot achiziţiona abonamente de mâine
Fanii timişoreni pot achiziţiona abonamente de mâine

O bună parte a fanilor timişoreni l-a contestat pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău încă de la începutul returului, iar în ultima partidă, pierdută acasă cu Braşov, chiar şi galeria şi-a manifestat nemulţumirea, cerându-i "Moţului" să plece printr-un mesaj.

Chiar şi aşa, fanii lui "Poli" nu vor uita performanţele europene ale echipei antrenate de Sabău, dar mai ales dubla victorie cu Dinamo în campionat, o premieră istorică. "Mă bucur că domnul Sabău a avut curajul să-şi dea demisia. Vor rămâne în istorie realizările sale, lumea îl va aprecia pentru asta, dar să nu uite nimeni că fotbalul se joacă pentru suporteri. Am jucat cu prea multă frică pe teren propriu cu echipe pe care ar fi trebuit să le spuberăm. Oricine vine la Timişoara, ca antrenor sau fotbalist, trebuie să ştie că nouă ne plac victoriile sau, în cel mai rău caz, înfrângerile spectaculoase. Egalurile le trecem la 'aşa nu'", a spus Mircea Munteanu, unul dintre liderii Peluzei Sud.

Fanii aşteaptă un antrenor îndrăzneţ, care să ştie să împletească un joc frumos cu obţinerea unor performanţe. "Sper să vină un antrenor cu atidudine şi curaj, care să ştie să se facă plăcut în vestiar şi să vrea performanţă", a declarat Mircea "Greblă" Munteanu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite