Dedeman construiește, „în coasta” celor de la Ikea, cel mai modern magazin al său din România: „Este sigur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dedeman va construi la marginea Timișoarei, pe raza comunei Dumbrăvița, cel mai modern magazine al său din România, susține primarul comunei Dumbrăvița, Horia Bugărin. „Este sigur”, a anunțat edilul într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Dedeman va construi un magazin lângă Ikea Timișoara FOTO Arhivă
Dedeman va construi un magazin lângă Ikea Timișoara FOTO Arhivă

O nouă investiție privată de proporții este pregătită în vecinătatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde. În calitate de primar sunt în discuții periodice cu reprezentanții companiei și vă asigur că planul de ridicare a magazinului merge mai departe.

Îmi doresc ca zona adiacentă drumului E671 (Calea Aradului) să cunoască o dezvoltare comercială. Trebuie să se știe că Dedeman a achiziționat un teren care permitea atât construcția magazinului, cât și blocuri! Le-am transmis viziunea actualei administrații, de a opri dezvoltarea de noi blocuri și de a crea în locul lor o galerie comercială, propunere pe care o analizează”, a transmis primarul Horia Bugărin, pe Facebook.

Primarul din Dumbrăvița a explicat că a făcut acest anunț pentru „a pune capăt dezinformărilor lansate de către o consilieră din Dumbrăvița”. „Vom avea în Dumbrăvița cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară! Dumbrăvița dovedește că este un partener serios pentru toți investitorii care aduc beneficii localității, prin locuri de muncă, taxe și impozite”, a mai scris primarul Bugarin.

Dedeman a achiziţionat, în 2022, de la Ţiriac Imobiliare, un teren în suprafaţă de 14,5 hectare în nordul Timişoarei (mai exact pe terenul comunei Dumbrăvița), lângă terenul pe care Ikea și-a construit magazinul de la Dumbrăvița, într-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Colliers.

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl vor să construiască acolo al treilea magazin Dedeman din zona Timișoarei, unde mai au două magazine, unul lângă Shopping City din Calea Şagului, celălalt pe strada Divizia 9 Cavalerie.

Cei de la Colliers susțineau că Dedeman a făcut o afacere bună cumpărând terenul de lângă Ikea.

Dedeman a cumpărat unul dintre cele mai bune terenuri din Timişoara, din punctul de vedere al potenţialului imobiliar. Zona Dumbrăviţa creşte constant de câţiva ani, iar această tendinţă va continua odată cu deschiderea magazinului Ikea şi a direcţiei de expansiune a dezvoltărilor rezidenţiale. În aceste condiţii, viitorul proiect – indiferent de configuraţia ce va fi decisă de noul proprietar – are toate şansele să devină un magnet pentru întreaga regiune de Nord-Vest a ţării”, a explicat Sinziana Oprea, director în cadrul Colliers România.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite