Daune morale de 20.000 de euro pentru tânăra bătută timp de 22 de ore de iubitul gelos. Pedeapsa agresorului: mai puţin de un an de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Timişoara a emis prima sentinţă într-un dosar de violenţă domestică în care un bărbat din Timişoara a fost judecat după ce şi-a bătut iubita, cu sălbăticie, timp de 22 de ore, din cauza geloziei. Sentinţa Judecătoriei Timişoara nu este definitivă putând fi atacată cu recurs.

Georgiana Radu, o tânără de 26 de ani din Lugoj a ajuns victimă a iubitului său în luna septembrie a anului trecut, când tânărul gelos a bătut-o pe tânără timp de 22 de ore, ajungând până acolo încât i-a smuls părul din cap. După mai bine de 20 de ore de chin, tânăra a reuşit să scape din mâinile agresorului, sub pretextul că merge să cumpere ţigări.

„M-a întrebat dacă l-am înşelat şi dacă am dus pe cineva la el în apartament. Pentru că nu a primit răspunsurile care le dorea el a început să dea cu palma, apoi cu cureaua peste spate şi le alterna cu pumni. Bătaia a fost aproape continuă. Nu m-am putut apropia de telefon că nu m-a lăsat. A smuls părul din capul meu precum smulgi iarba. Stătea pe scaun în bucătărie, mă ţinea cu dreapta şi cu stânga îmi smulgea părul din cap. M-a dat cu capul de mai multe ori în perete până am făcut gaură în peretele de rigips. Cât m-a bătut a băut întruna, La un momemnt dat l-am întrebat dacă vrea să mă omoare şi mi-a spus că nu s-a hotărât. Pe la 2 noaptea a zis că mă dă unui proxenet”, a povestit Georgiana, potrivit pressalert.ro.

După plângerea tinerei, Adrian Claudiu Bajusz a fost reţinut şi arestat, iar după o perioadă de arest preventiv a fost lăsat în arest la domiciliu şi trimis în judecată pentru violenţă domestică. Procesul pe fond s-a judecat la Judecătoria Timişoara, magistraţii de aici condamnându-l pe Bajusz la 10 luni de închisoare cu executare. De asemenea, Bajusz a fost obligat să plătească daune morale de 20.000 de euro, de cinci ori mai puţin decât ceruse victima, care s-a constituit parte civilă pentru suma de 100.000 de euro. Avocatul victimei, Sorin Pescarovici a declarat că sentinţa va fi contestată pentru că în momentul de faţă, agresorul nu va mai intra la închisoare executând deja două treimi din pedeapsă în arest preventiv, ceea ce îi permite să fie elibrat condiţionat. 

Citiţi şi:

Sechestrată şi bătută de prietenul ei timp de 22 de ore: „M-a târât prin bucătărie ţinându-mă de păr, iar apoi mi-a smuls părul din cap

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite