Cum se laudă un şmecher că dă înapoi kilometrajul maşinilor second-hand: „Dacă are mai mult de 250.000 îi dau înapoi“ AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un dealer de maşini second-hand a fost înregistrat spunând că, dacă maşinile au kilometri mulţi, nu le poate vinde, astfel că plăteşte 80 de lei unui specialist care falsifică kilometrajul real.

Ziarul „Cetăţeanul” din Lugoj a intrat în posesia unei înregistrări audio în care un bărbat care se recomandă dealer de maşini second hand povesteşte cum dă înapoi kilometrajul maşinilor înainte de a le vinde.

Din înregistrare se aude cum dealarul recunoaşte că plăteşte 80 de lei unui specialist care umblă la kilometraje pentru că altfel nu ar vinde maşinile.

„Nu am ce să fac. Dacă au mulţi (n.r. kilometri) nu le cumpără. Am dat anul trecut Audi A 4 şi s-a dus la reprezentanţă la Audi în Bucureşti şi nu a găsit că sunt daţi kilometri înapoi. Eu am pe cineva aici în Lugoj care are softul din America. A costat softul ăla 6.000 de euro, un c….t de aparat. Şi eu dacă le iau din Germania, eu ştiu ce iau? Numai de la neamţ de acasă dacă o iau. Altfel nu am cum să ştiu”, spune dealarul de maşini în înregistrare.

În înregistrarea audio intrată în posesia „Cetăţeanul” bărbatul spune că dă dacă maşinile au kilometri mulţi nu le vinde. 

„Nu e ok, dar ce să faci?...Dacă are mai mult de 250.000 îi dau înapoi. Numai benzinarele le dau sub 200.000”, a mai spus presupusul dealer.

Puteţi asculta înregistrarea în care vocea dealer-ului a fost modificată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite