Cum să te faci de râs încercând să-ţi faci de ruşine subalternii. Angajată acuzată că întârzie la lucru în timp ce e în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara a vrut să îi facă de râs pe cei care întârzie la serviciu, publicând pe Facebook o listă cu angajaţii care au întârziat joi dimineaţa la serviciu. Pe lista ruşinii s-au regăsit, însă, cel puţin două angajate care sunt în concediu.

În repetate rânduri, primarul Timişoarei Nicolae Robu s-a plâns de funcţionarii din Primăria Timişoara, reclamând faptul că nu le poate face mare lucru, angajaţii fiind protejaţi de Codul Muncii. Joi, pe o pagină de Facebook a Primăriei Timişoara, tv-primăriatm (televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara) a fost publicată o listă a ruşinii cu angajaţii care au întârziat la serviciu. Lista, care conţine 24 de nume, este însoţită şi de o fotografie a primarului Nicolae Robu.

La câteva ore de la publicarea listei, Monica Sava, una dintre angajatele Primăriei Timişoara de pe lista ruşinii a fost retrasă de pe listă, fiind în concediu. În aceeaşi situaţie este şi Ella Şipeţan o altă angajată a Primăriei Timişoara care a fost pusă pe lista cu întârziaţi, deşi este în concediu până în opt septembrie. „Consider necesară dezminţirea prin intermediul celor de la Resurse Umane. Personal apar la poziţia 12, în ciuda faptului ca sunt în Concediu de Odihnă aprobat conform cerinţelor în vigoare”, a scris pe pagina de Facebook a „televiziunii” primăriei, Ella Şipeţan, care a postat şi cererea de concediu aprobată de superiori. În ciuda precizărilor, până la ora redactării acestei ştiri, Ella Şipeţan nu a fost eliminată de pe listă. 

Şi alţi angajaţi ai Primăriei Timişoara aflaţi pe lista ruşinii au declarat că lista conţine erori. Primarul Nicolae Robu nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere cu privire la această listă a ruşinii. 

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite