Cu 4.000 de euro a scăpat de o migrenă după ce a fost operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră pentru ţara noastră, un specialist german alături de o echipă de medici români l-a tratat pe un bărbat care acuza de mai mulţi ani migrene îngrozitoare. Operaţia a durat o oră, iar după câteva ceasuri, pacientul a şi fost externat.

Medicii chirurgic timişoreni se specializează, în aceste zile, cu cele mai noi tendinţe şi operaţii de top ale chirurgiei moderne. Veniţi din toate colţurile pământului, specialiştii îi învaţă pe români ultimele tehnici de operaţie, astfel încât acestea să poată fi făcute şi în ţara noastră, iar pacienţii să nu mai fie nevoiţi să călătorească în străinătate. Cel mai mare avantaj este că preţul unei astfel de intervenţii chirurgicale scade la jumătate.

O operaţie care a atras atenţia a mulţi specialişti a fost intervenţia chirurgicală pentru eliminarea unei migrene. Un bărbat care acuza de mai mulţi ani dureri înfiorătoare, dar care nu au putut fi calmate de terapii, medicamente sau produse naturiste a fost operat ieri. Totul a durat o oră, iar toată intervenţia a costat nu mai puţin de 4.000 de lei.

O altă operaţie important este reconstrucţia unui sân care a fost extirpat din cauza cancerului. De asemenea, medicii chirurgic timişoreni vor afla ultimele metode pentru a realiza operaţii de mărire a sânilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite