CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dramă în localitatea Jimbolia, din județul Timiș - o fetiță de zece ani a fost găsită moartă într-un canal, în această dimineață, după ce poliția împreună cu familia au căutat-o timp de trei zile. Criminalul și-a recunoscut fapta.

"Fetița a dispărut de acasă de joi, însă numai ieri, părinții i-au anunțat dispariția. Aceasta a fost găsită în această dimineață moartă, într-un canal", a declarat Andreea Cinteză, reprezentant IPJ. Bărbatul cu care micuța a fost văzută ultima dată a fost lângă ea și și-a recunoscut fapta.  Este vorba despre un bărbat de 40 de ani cu care a fost văzut ultima oară plimbându-se cu bicicleta. Poliția a căutat mai ales zonele de câmp, dar și bălțile din jurul orașului.  "Bărbatul depistat și-a recunoscut fapta și a fost reținut. Urmează să stabilim condițiile morții", au declarat polițiștii. "Fiind întrebat dacă cunoaşte faptul că minora a plecat de la domiciliu şi ultima dată a fost văzută în compania sa, G. Andrei a recunoscut că a omorât-o fără să îşi justifice gestul", au mai explicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Bărbatul lucra cu ziua la familia fetiței. Din primele informații reiese că acesta a agresat-o pe micuță, iar când a văzut că aceasta sângerează, a strangulat-o, după care a abandonat-o într-un canal. Micuța era din Comloșul Mare și se afla în vizită la bunicii din Jimbolia.

Vom reveni cu amănunte

Citește și:

Copil de 13 ani omorât de nevoia de adrenalină a propriei surori într-un grav accident rutier în Timiş

Timişoara: Copil ucis cu o jucărie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite