Carambol pe Autostrada Vestului. Cinci maşini s-au ciocnit în zona localităţii Margina FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO - DRDP Timişoara
FOTO - DRDP Timişoara

Accident pe Autostrada Vestului -A 1, duminică dimineaţa, pe sensul de mers Timişoara - Deva. Cinci maşini s-au tamponat şi două persoane au fost uşor rănite.

Circulaţia pe Autostrada Vestului a fost dată peste cap duminică dimineaţa după un accident în care au fost implicate cinci autovehicule. Coleziunea în lanţ a a avut loc în zona localităţii Margina, pentru că şoferii nu au păstrat distanţa de siguranţă.  

Conform Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a soldat cu pagube materiale, iar două persoane au suferit răni uşoare, printre care şi un minor. 

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 428, pe sensul către Deva, în apropierea localităţii Margina, judeţul Timis, s-a produs o coliziune în care au fost implicate cinci autovehicule. 

Potrivit primelor date, două persoane au suferit răni uşoare, printre care şi un minor, ce se află în evaluare medicală la fata locului”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române.  

Accident în Timiş FOTO DRDP Timişoara


 

Accident în Timiş FOTO DRDP Timişoara



Vă mai recomandăm să citiţi:

Cine este şoferul cu Ferrari, prins cu 230 km la oră de poliţistul timişorean Valer Kovacs
 

Accident în Timiş FOTO DRDP Timişoara

Cum a fost umilită Poliţia în instanţă de un şofer prins „zburând” cu 198 km/h pe Autostrada Soarelui

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite