Buletinele și cununiile se vor face în același loc din Timișoara peste câteva luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un centru compus dintr-o clădire nouă și una reamenajată va lua locul celor trei locații unde se oferă acum serviciile de stare civilă și evidența populației. Investiția a costat aproximativ cinci milioane de lei și va fi pusă în curând la dispoziția timișorenilor.

Starea civilă și evidența populației se vor muta în cele două clădiri peste circa trei luni. Unul dintre imobilele situate în spatele Poștei Mari a fost reabilitat, iar celălalt a fost nou construit. Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, motivul investiției a fost faptul că în prezent serviciile menționate se desfășoară în trei spații neadecvate și situate în locuri diferite din oraș.

Primăria a cheltuit cinci milioane de lei, din bugetul local, pentru a le muta în același loc. Din noiembrie, în clădirea nou construită se va muta evidența populației (eliberare cărţi de identitate, certificate de deces, certificate de naştere, certificate de căsătorie), iar în cea renovată va fi amenajată casa căsătoriilor. Lucrările au durat trei ani. De servicii vor beneficia timișorenii și timișeni din alte 25 de comune și satele aparținătoare. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite