BC Timişoara s-a despărţit de comun acord de antrenorul Predrag Badnjarevic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o mutare oarecum surprinzătoare, având în vedere că sezonul este în plină desfăşurare, clubul de baschet timişorean a anunţat rezilierea contractului cu tehnicianul sârb.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al "Leilor din Banat", echipă aflată acum pe locul trei în campionat. "Am căzut de acord cu domnul Badnjarevic să întrerupem colaborarea. Nu este momentul cel mai fericit pentru o schimbare, dar sperăm să facă bine echipei. Îi mulţumesc pentru tot realizările sale sub culorile clubului nostru", a spus preşedintele BC Timişoara, Leo Demaio.

"În general, sunt foarte satisfăcut de ceea ce am realizat la Timişoara, de modul cum au lucrat jucătorii. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a creşte nivelul baschetului şi pentru a crea un renume clubului. Aşa cum le-am spus şi băieţilor, le doresc să aibă rezultate cât mai bune şi să lupte pentru obiectivele din acest sezon", au fost cuvintele de despărţire ale antrenorului Predrag Badnjarevic.

Echipa va fi condusă la meciul de sâmbătă, în deplasare cu SCM Universitatea Craiova, de antrenorul secund de până acum, Srdjan Jovanovic, în timp ce conducerea caută soluţii pentru postul de "principal".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite