Bătrân lăsat să moară într-o baltă de sânge. Şoferul care l-a lovit cu maşina a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un bătrân de 65 de ani a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară. Şoferul s-a speriat că l-a omorât pe bătrân şi a fugit de la locul accidentului. Fugarul a lăsat maşina în curtea firmei unde lucrează. În acest timp, victima murea la marginea drumului, într-o baltă de sânge.

Accidentul a avut loc pe un drum judeţean, care face legătura între Dudeştii Vechi şi Valcani. Bătrânul de 65 de ani era pe bicicletă şi nu s-a asigurat când a virat brusc şi a trecut de pe o parte a şoselei pe cealaltă. Din sens contrar venea o autoutilitară, la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani. Şoferul habar nu avea de intenţiile biciclistului, astfel că nu a mai putut evita impactul.

Chiar dacă nu a avut nicio vină pentru producerea accidentului, tânărul s-a speriat când a văzut că bătrânul era serios lovit. În loc să sune la 112 şi să ceară ajutorul medicilor, tânărul s-a urcat în autoutilitară şi dus a fost. Maşina a fost abandonată în curtea firmei unde lucra tânărul. Patronul firmei a găsit vehiculul lovit, astfel că a sunat la poliţie. Până la sosirea oamenilor legii, bătrânul era mort.

"Tânărul a fost reţinut pentru audieri şi urmează să i se întocmească dosar penal", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă la Poliţia Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite