Principalul suspect al dublei crime de la Timișoara a fost reținut. Detaliul scos la iveală de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Andrei Minda (38 de ani), acuzat de comiterea dublei crime de la Timișoara a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Alexandru Andrei Minda a fost reținut pentru 24 de ore, fiind propus pentru arestare FOTO tion.ro
Alexandru Andrei Minda a fost reținut pentru 24 de ore, fiind propus pentru arestare FOTO tion.ro

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Minda este acuzat de două fapte de omor calificat. Comunicatul prin care procurorii anunță reținerea ucigașului arată că autorul crimei nu a fost surprins de un singur martor, ci de mai mulți.

„În fapt a fost reținut că în data de 27 iunie 2023, în jurul orei 22:48, în timp ce se afla într-un imobil situat în Piața Țepeș Vodă din municipiul Timișoara, suspectul M.A.A. ar fi ucis două persoane – soț și soție, prin aplicarea de lovituri cu un obiect tăietor – înțepător, acesta fiind surprins în scurt timp la locul faptei, în interiorul imobilului, de câțiva martori, iar imediat după acest moment suspectul ar fi părăsit locul faptei, pentru a-și asigura scăparea”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorii au mai anunțat că „în urma desfășurării unor activități specifice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș care efectuează urmărirea penală în cauză, organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul I.P.J. Timiș, Serviciul de Investigații Criminale, au reușit prinderea suspectului în data de 29 iunie 2023, pe raza municipiul Timișoara”.  

Polițiștii care au participat la prinderea criminalului au declarat vineri, într-o conferință de presă, că autorul crimei se ascundea în clădiri părăsite din zona fostei fabrici Solventul, iar în momentul în care a fost capturat, Minda avea asupra sa mai multe haine de schimb și articole de igienă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite