ACS Poli joacă sâmbătă primul meci pe teren propriu în 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea, antrenorul de la ACS Poli. FOTO: Vali Silaghi
Vali Velcea, antrenorul de la ACS Poli. FOTO: Vali Silaghi

Echipa bănăţeană din eşalonul secund a pierdut în primul meci oficial al anului, acum două săptămâni, în deplasare la Arad, cu UTA. După ce etapa trecută au stat, elevii lui Vali Velcea dau piept acum cu CS Mioveni.

Adversarul de sâmbătă a învins în etapa trecută, când ACS a stat, chiar pe UTA, echipa care i-a răpus pe timişoreni în debutul returului ligii secunde. "Avem în faţă un meci în care principala noastră obligaţie e victoria. De fapt, nici nu avem altă variantă. Ne obligă şi faptul că e primul nostru meci pe teren propriu din acest an şi trebuie să ne ridicăm la nivelul dorit din punct de vedere al jocului prestat, dar şi al rezultatului. Trebuie să ne concentrăm pe drumul pe care ni l-am propus, acela de a promova în prima ligă. Venim după o înfrângere, dar jucătorii conştientizează că în viaţa unei echipe există şi astfel de momente neplăcute", a spus antrenorul Vali Velcea.

Tehnicianul ACS-ului se confruntă cu mai multe probleme de efectiv. Doi jucători, Marko Marovici şi Szabolcs Szekely sunt accidentaţi şi au şanse mici de a fi incluşi în lot pentru acest meci, Florin Nohai este suspendat, iar alţi doi jucători, juniorii Cristian Bărbuţ şi Cristian Bocşan au fost convocaţi la loturile naţionale.

"Întâlnim una dintre echipele foarte bune ale campionatului. Ne dorim să câştigăm acest meci pentru a spăla înfrângerea cu UTA. Atmosfera e foarte bună în echipă, am uitat cât mai repede această înfrângere, trebuie, pentru că vrem să ne îndeplinim obiectivul", a spus Adrian Poparadu, unul dintre căpitanii echipei timişorene.

Partida dintre ACS Poli Timişoara şi CS Mioveni este programată sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite