70 de angajaţi ai Spitalului Judeţean din Timişoara, audiaţi în cazul decesului arhitectei Casei Poporului

0
0
SPITALUL JUDETEAN DIN TIMISOARA
SPITALUL JUDETEAN DIN TIMISOARA

Aproximativ 70 de angajaţi ai Spitalului Judeţean Timişoara au fost chemaţi la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş într-un dosar ce vizează decesul arhitectei Anca Petrescu, care, printre altele, a proiectat şi Casa Poporului.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, aproximativ 70 de angajaţi ai acestei instituţii medicale, în special medici şi asistente de la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, au fost chemaţi la audieri la sediul IPJ Timiş, într-un dosar ce vizează decesul arhitectei Anca Petrescu.

„Sunt mai mulţi colegi chemaţi în vederea audierii. Ultimii colegi sunt programaţi în 20 aprilie. Sunt aproximativ 70 de colegi. Toţi suntem audiaţi în calitate de martori. Au decurs civilizat şi normal audierile”, a declarat doctorul Marius Păpurică, de la secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara.

Audierile personalului de la Spitalul Judeţean Timişoara au început joi, la sediul IPJ Timiş. Sunt audiaţi doctori, asistente şi alţi angajaţi ai spitalului.

Conform doctorilor, sunt chemaţi, în medie 9 – 10 angajaţi de la spital pe zi, în total fiind vorba de aproximativ 70 de persoane de la Spitalul Judeţean din Timişoara care au fost sau vor fi audiate, toate în calitate de martor, până în 20 aprilie. Spitalul le-a pus la dispoziţie angajaţilor un jurist.

Arhitecta Anca Petrescu, cunoscută pentru proiectarea Casei Poporului, a murit în toamna anului 2013 în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Timiş. Iniţial, ea a fost tratată la Spitalul Judeţean din Timişoara, iar, după aproximativ o lună, a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde ar fi ajuns infectată cu pioceanic.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite