Vacanţe exotice la preţuri modice. Momentul ideal de vânat oferte turistice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vancanţa de neuitat poate să fie pe cât de frumoasă, pe atât de accesibilă. Tot ce trebuie să faceţi este să o rezervaţi din timp şi să căutaţi cele mai bune oferte. Încă din luna ianuarie au apărut ofertele „early booking”, iar cele din această primăvară pot fi foarte atractive, chiar şi în destinaţii exotice.

Fie că vă doriţi o vacanţă în Turcia, Bulgaria sau chiar pe litoralul românesc, dacă plătiţi din timp biletul vă poate costa chiar şi cu 500 de euro mai ieftin, decât dacă veţi cumpăra un bilet în plin sezon. De exemplu, Un bilet în Antalya, la un hotel de 5 stele, All inclusive costă acum între 400 şi 600 de euro de persoană.

De exemplu, avem vacanţe la 5* - Alanya& Kemer, transport cu avionul, din Cluj Napoca. Sunt incluse în preţul de 500-600 de euro de persoană următoarele servicii: bilet avion cursă charter, - 7 nopţi cazare , transfer aeroport-hotel-aeroport, all inclusive, asistenta turistică pe perioada sejurului şi taxa de aeroport. În Bulgaria preţurile sunt şi mai accesibile. În Albena, o vacanţă all-inclusive la începutul lunii iulie, pentru 7 nopţi de cazare, cu transport individual, la hotel de trei stele şi pentru două persoane, plus un copil preţurile variază între 400 şi 1000 de euro”, ne explică reprezentantul unei agenţii de turism.

Destinaţii exotice şi oferte interesante

Puteţi alege să vă petreceţi vacanţa în Republica Dominicană, Punta Cana. Acolo, pentru serviciile all-inlcusive un concediu la începutul sezonului estival costă între 598 de euro d epersoană şi poate ajunge până la 838 de euro de persoană. Un alt exemplu la fel de interesant este Riviera Maya, în Mexic. Pentru un sejur acolo, preţurile variază la sfârşitul lunii mai între 600 şi 800 de euro de persoană. Tarifele nu includ: taxele de aeroport 152 euro/persoană şi biletul de legatură până la Madrid” completează agentul de turism

Early Booking “Scandinavia Capitale” şi Fiorduri

Dacă vă doriţi o excursie altfel, ieşită din comun şi vă pasionează locurile misterioase, puteţi să aflaţi mai multe despre Ruta de aur: drumul vulturilor, Trolilor şi valea Romsal.

În perioada 3-15 august există oferta early booking Scandinavia Capitale şi Fiorduri. Cu plecare din Cluj –Napoca în perioada 3-15 august, vacanţa cuprinde un circuit Copenhaga – Oslo – Stockholm – Helsinki – Tallinn, Hardangerfjord, Eidfjord, Nordfjord, Sognefjord, Geirangerfjord. Poate fi vizitată ruta de Aur: Drumul Vulturilor, Drumul Trolilor, Valea Romsdal. Tarif: 1548€ - pret final cu taxe incluse, cazare 12 nopţi / 13 zile, hotel 3* sau 4* mic dejun / demipensiune. Bonus: 6 cine incluse (pe ferry boat si in hoteluri de 4*), Croazieră pe fiordul Nordfjord / Sognefjord şi Croaziera pe fiordul Geiranger” potrivit agentului de turism

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite