Transfer de senzaţie reuşit de BC Mureş de la CSM Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Navickas (la minge) a fost prezentat oficial
Navickas (la minge) a fost prezentat oficial

BC Mureş a realizat transferul jucătorului lituanian Gediminas Navickas, de la CSM Oradea, pe postul de conducător de joc. Această mutare a fost necesară deoarece accidentarea lui Matija Ceskovic se dovedeşte a fi una destul de gravă, revenirea lui fiind aşteptată la sfârşitul turului de campionat.

Navickas a fost prezentat oficial, se antrenează cu echipa mureşeană şi antrenorul Srecko Sekulovic speră să-l folosească în meciul de diseară împotriva celor de la BCMU Piteşti.

Pot spune că am reuşit un transfer record. Ne-am întâlnit miercuri la Oradea şi spre norocul nostru a fost acolo şi impresarul lui, aşa că în numai trei ore am şi perfectat transferul. Gedi (cum este alintat noul conducător de joc al Tigrilor) este deja jucătorul nostru şi va şi juca sâmbătă împotriva echipei din Piteşti”,  - a afirmat preşedintele BC Mureş, Cornel Lungu.

Gediminas Navickas a declarat că a auzit multe lucruri bune despre oraşul nostru şi despre club, dar şi despre fanii baschetului mureşean. ”Se poate spune că am venit din ţara baschetului în oraşul baschetului”, a declarat lituanianul în momentul sosirii la Târgu-Mureş.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite