Târgu-Mureş:Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend plin de evenimente pentru târgumureşeni! Veţi putea petrece momente relaxante la teatru sau în cluburile din Târgu-Mureş şi Sighişoara, unde distracţia va fi garantată de animatoare şi DJ de prestigiu.

Astăzi
“Domnişoara” la Naţional


Sala Mare a Teatrului Naţional va fi în această seară gazda spectacolului “Domnişoara Nastasia”, de la ora 20.00. În rolurile principale, Cristina Juks, Eduard Marinescu, Alexandru Pavel şi Mihai Crăciun. Biletele costă 15 lei.

Sâmbătă
Party în Downtown


Mureşenii se vor distra sâmbătă seara de la ora 22.00 în localul Downtown, unde vor avea parte de un show electronic, cu DJ Psyhon, din Ungaria (care va mixa breakbeat n.r.), Addo (cu un set de drum&bass n.r.) şi Koyr (cu un set de hip-hop n.r.). Intrarea costă 5 lei, iar biletele vor putea fi cumpărate la intrarea în Downtown de la ora 21.00.

Sâmbătă
Petrecere la Sighişoara


Club Aristocrat din Sighişoara organizează “Resident Night Party” sâmbătă de la ora 22.00. Intrarea este liberă pentru toată lumea, pe tot parcursul nopţii, iar doamnele şi domnişoarele vor primi băuturi gratuite, nelimitat, pâna la ora 1.00. Pentru detalii şi rezervări puteţi suna la 0265 777.999.

Sâmbătă
Peterecere la Apollo


Iubitorii muzicii clubbing vor avea parte de „Commercial Club Music Party”, la Club Apollo, începând cu ora 23.00. Organizatorii au pregătit un show de dans cu animatoare. Intrarea la petrecerea cu hituri electro costă 15 lei.

Duminică
Premieră la Ariel


Teatrul Ariel vă invită duminică de la ora 11.00 la  premiera spectacolului pentru copii „Dragostea celor trei portocale”. Micuţii se vor delecta cu peripeţiile prinţului Tartaglia şi de năstruşniciile bufonului Trufaldino.

Duminică
“Colonia Penitenciară”


Spectacolul “Colonia Penitenciară” va fi pus în scenă duminică de la ora 19.30 la Sala Mare a Teatrului Naţional. Actorii Rareş Budileanu şi Nicolae Cristache vor interpreta rolurile principale în piesa regizată de Ulf Duckelmann. A.R.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite