Târgu-Mureş: Primăria nu renunţă la Zilele Târgumureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză financiară, edilii nu se dau în lături să cheltuiească sume uriaşe de bani pentru organizarea a tot felul de manifestări în oraş.

Acum pregătesc, cu mare fast, Zilele Târgumureşene care se vor desfăşura în ultimul weekend din luna mai. Chiar dacă reprezentanţii Primăriei susţin că anul acesta bugetul va fi mult mai mic decât la ediţiile trecute, suma vehiculată ajunge la 220.000 de lei. „Fiind afectaţi de criză, bugetul alocat acestui eveniment va fi considerabil mai mic. În plus acesta va fi acoperit în proporţie de 70% de sponsorizări. Toţi sponsorii se vor putea manifesta fără nicio restricţie în decursul acelor zile. O consecinţă a acestei reduceri a bugetului va fi renunţarea la unele activităţi care erau incluse în program până acum, cum ar fi spre exemplu Balul Primăriei. La ce nu vom renunţa, însă, sunt delegaţiile străine care au fost prezente la fiecare ediţie. Este vorba de delegaţiile oraşelor înfrăţite şi diverse delegaţii culturale. Vor mai fi organizate activităţi artistice, culturale şi sportive“, a declarat primarul Dorin Florea.
„Vor mai avea loc discuţii legate de cât vom cheltui şi pentru ce fel de activităţi. Ne aşteptăm ca sumele obţinute din sponsorizări să ajungă la aproximativ 150.000 de lei“, a declarat Kiss Imola, directorul economic al Primăriei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite