Primarul Târgu-Mureşului a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Florea a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL
Dorin Florea a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL

Dorin Florea şi-a păstrat poziţia de vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal în domeniul politicilor publice, fiind ales astăzi cu peste 450 de voturi, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, în care este numită noua structură de conducere a partidului.

Noii prim-vicepreşedinţi ai PDL sunt Anca Boagiu, Liviu Negoiţă, Dorin Florea şi Andreea Paul. De asemena, Gheorghe Flutur a fost reales secretar-general al PDL, cu 505 voturi "pentru" şi 22 "împotrivă". Democra-liberalii l-au ales pe Ion Ivaşcu drept trezorier al partidului.

Contracandidatul lui Florea pentru postul de prim-vicepreşedinte, deputatul Theodor Paleologu, s-a retras din cursa pentru un loc de prim-vicepreşedinte, anunţând că îl susţine pe Dorin Florea, "un om pentru care am o simpatie imensă". "Voi candida pentru un loc de preşedinte, pentru că partidul are nevoie de un om care să se ocupe şi cu relaţiile externe", a motivat Paleologu. Totuşi, deputatul nu şi-a atins ţelul şi a rămas în afara BPN.

Florea este unul din susţinătorii importanţi ai lui Vasile Blaga la conducerea PDL-ului, lucru subliniat şi cu ocazia vizitei lui Blaga la Târgu-Mureş, luna trecută, când acesta şi-a prezentat Moţiunea. ”Susţinem moţiunea domnului Blaga pentru că am studiat-o foarte atent. La ora actuală, atât Elena Udrea, cât şi doamna Macovei sunt prezenţe dorite în PDL, ele pot să se manifeste şi au putut întotdeauna în cadrul partidului fără niciun fel de reţinere”, a declarat primarul Târgu-Mureşului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite