Mureșenii dau iama la Teatrul Național în căutare de locuri de muncă. A început Târgul de Cariere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, Teatrul Național va fi locul de întâlnire pentru angajatori și localnicii aflați în căutarea unui loc de muncă. Între orele 10.00 și 16.00 are loc Târgul de Cariere, unde se pun la bătaie câteva sute de joburi în diverse domenii, atât pentru tineri, cât și pentru cei mai în vârstă.

Organizat la Teatrul Naţional, Târgul de Cariere reprezintă manifestarea care poate reprezenta ieşirea din criză pentru mureşenii rămaşi fără un loc de muncă. Cele peste 40 de societăți comerciale participante caută să ocupe peste 500 de locuri de muncă vacante, în diverse domenii de activitate.

Motto-ul de anul acesta al Târgului este "Avem jobul care ți se potrivește", astfel că mii de localnici sunt așteptați astăzi în incinta Teatrului Național pentru a o lua de la capăt în ceea ce privește cariera. Anul acesta e organizată și o tombolă cu premii neobișnuite: o chitară electrică, o lopată și un trafalet.

Deschis între orele 10.00 și 16.00, Târgul de Cariere se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, însă multe oferte de muncă sunt adresate persoanelor mai în vârstă aflate în căutarea unui loc de muncă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite